Der sker så mange nye ting i rækkehuset for tiden. Ud over vinduer og gang, som jeg tidligere har skrevet om, så har jeg endelig fået gjort lidt ved kontoret/hobbyrummet. Jeg har nemlig fået taget mig sammen til at male vores skrivebord. Resultatet er blevet SÅ godt. Det kan være jeg en dag viser det frem for jer 🙂

Men nu hvor jeg var i gang med at male, så fik jeg købt mig en mat sort spraymaling, og fik pimpet lidt forskellige opbevaringsbeholdere.

1) Den store dåse har der tidligere være modermælkserstatning i (se 3. billede). Jeg synes dåsen er super fed, så den har nu fået plads på skrivebordet med mit grej i.

2) Den lille keramikkrukke med kork-låg, har jeg købt for en 5’er i en genbrugsbutik, i foråret. Den havde en hæslig farve, men nu er den blevet super fed og moderne, igen 🙂

3) “Tigerglasset” er såment bare et fint syltetøjsglas, og et plastikdyr, købt i Søstrene Grene. Tigeren er limet på låget med kontaktlim, og derefter er låget og tigeren blevet malet.

Enkelt? ja, fedt? det synes jeg 🙂