Vi taler rigtig meget om køkkener, badeværelse, maling, vinduer m.m. lige for tiden. Sagen er nemlig den, at vi har solgt vores skønne rækkehus til fordel for en kæmpe klippert af en kasse. Som mange af vores venner og familie siger ” ja nu er I jo også lige blevet færdig med det hele, og så flytter I?!” Og det er helt korrekt hvad de siger. Vi købte rækkehuset i 09, og blev færdig med badeværelset i 14, som var det sidste vi manglede at lave. Vi har været hele huset rundt. Men nu har vi solgt. Og i disse krisetider, så er jeg simpelthent nødt til at prale – vi solgte på 8 dage 🙂

Ud over at vi i huset har skabt et vellykket resultat sådan rent udseendemæssigt, så kunne vores energimærke også fortælle, at vores arbejde har flyttet huset fra at være en kategori F til i dag at være B.

Det mest spændende af det hel er jo at vi har købt et nyt hus. Som jeg nævnte, en meget stor en af slagens, på hele 220 kvm. – over dobbelt så stort end det vi har nu.
OG ALT SKAL LAVES 🙂 så vi starter for fra!

Vi glæder os som små børn til juleaften. Vi er het tændt på at gennemføre processen igen. Jeg kan dog afsløre, at planen denne gang er at vi skal blive boende.

Vi gik egentlig ikke efter så stort et hus, men dets mange kvadratmeter giver rigtig mange muligheder. Mange vil nok gerne give deres højre arm for at have 100 kvm., som vi har nu, og tænker nok alt muligt når vi siger “vi mangler plads”.  Men sådan er vores virkelighed: “Vi mangler plads”, og det kommer vi særligt til med årene hvis der kommer flere børn til.

Nu kan I lige få lov at se et udpluk af de fine billeder der var i vores salgsmateiale. Jeg synes virkelig godt om billederne. Det er en dygtig og meget flink mand fra firmaet Pro-plan, som skal have æren for det flotte arbejde 🙂

Hjem 3- 800Hjem 1- 800Hjem 4- 800Hjem 5- 800Hjem 2- 800