Når det kommer til boligindretning her hjemme, har jeg/vi tendens til, at det nye og smarte sker i stuen. Jeg har aldrig været god til, at gøre så meget ud af huset andre rum – desværre. Men det er jeg begyndt at have fokus på. Jeg har netop været i gang med at gøre det lidt smart og lækkert i vores soveværelse, hvor vi før kun har haft fokus på praktiske løsninger.

Jeg har bl.a. brugt lidt penge på nogle smarte rammer… men så kom spørgsmålet “hvad skal der så i det smarte rammer?”

Efter en rumstid, fik jeg den ide, at jeg ville dekorere med QR-koder. QR-koder er et enkelt design, og så er det sjovt at udsmykningen “kan noget”.

Jeg har valgt, at QR-koderne indeholder familiens navne. Jeg har brugt vores fuldenavne, for at koderne bliver mere “detaljeret”. 

Efter at have lavet QR-koden, har jeg brugt programmet GIMP, til nemt og lige til, at ændre kodernes farve.

Hvis du prøver, at scanne koderne, vil du opdage, at de ikke virker. Det er fordi jeg har valgt, at redigere billederne (farvede firkant i nederste højre hjørne) således at de ikke kan scannes, da jeg ikke ønsker familiens fuldenavne ud i blogland.

Farverne snyder på billederne. Det er lavet i grå, karry og lyng.