Puha jeg blev næsten helt rundtosset… Jeg er i gang med at hækle en pude, som skal pynte på mindstemandens bord og stol fra We do Wood, som vi har bestilt.(Jeg ved godt det måske er lidt tidligt at bestille det, men det er jo flot at have stående, og det er jo altid godt at være på forekant, ik?)

Ideen til puden, kommer fra Lutter Idyl, som har lavet den i stor format, jeg laver en i miniformat.

Jeg håber på at få den syet færdig i weekenden, men nu må vi se 🙂

Update: Så blev jeg færdig, er du nysgerrig? se HER

Jo forsøren, så skal det da også lige siges, at jeg nu er kommet på Instagram – bedre sent end aldrig. En helt ny verden for mig 🙂 Jeg synes det er en sjov måde at blogge på, det er lidt mere spontant, og der kommer lidt flere hverdagsbilleder end her på bloggen.
Når jeg lige får tid til det, laver jeg et link i højre side, som jeg også har til Facebook og Pinterest.