Sættekasser har aldrig rigtig været mig – en kasse inddelt i mindre rum, hvor man kan stille små skrammel – det er sådan min opfattelse har været. Men nu hvor jeg er blevet mor, og er i fuld gang med at indrette mindste mandens værelse, så er det som om der er sket en holdnings ændring. Det er ikke kun hvad ang. sættekasser, der er flere ting jeg sådan har taget mig selv i pludselig at synes godt om, som jeg før ikke har været positivt stemt overfor 🙂

Igen har jeg været et smut forbi Søstrene Grene, her bugner det med sættekasser i forskellige størrelse; Jeg har købt mig to små sættekasser og neon orange maling (også købt i Søstrene Grene).

Malingen er ret transparent, jeg kan ikke huske hvor mange gange jeg har malet kasserne, men i hvert fald mere end 4.

Uhh jeg glæder mig til at hænge kasserne op, senere i dag 🙂