Mangler simpelthen inspiration. Jeg har ingen kreativitet i mig for tiden, og ingen lyst til at være kreativ. Jeg synes hver gang jeg tager fat i noget, så tager det for lang tid før jeg har det færdige resultat eller det bliver slet ikke så fedt som jeg havde forstillede mig. Jeg har lyst til at være produktiv, komme med nye spændende inspiration, men nej, alt hvad jeg tager fat i for tiden falder til jorden. Puha! Fortiden kan jeg næsten ikke holde ud at se på alle de kreative menneskers mange fine ting de får produceret, helt og særdeles fordi jeg synes det er pisse irriterende at de har så meget energi, fantasi og inspiration! Det her er naturligvis skrevet med et lille smil på mine læber, men helt ærlige ord 🙂

Jeg var jo ellers hoppet på 12 months of knitting, men mit marts projekt har jeg sendt til min mor, og jeg har ikke besluttet hvad jeg skulle lave i april. Nu bliver april en med fri fra strikkeprojekter, og med fokus på at finde et nemt og simpelt strikkeprojekt til maj.

Jeg er jo godt klar over jeg ikke er den eneste i verden der sidder med denne følelse. Og derfor er jeg vildt nysgerrig på hvordan I andre har fundet glæden, inspirationen og energien til at være kreativ igen, og blærer jer med det?

//Trine

 

SONY DSC