Jeg har haft kigget på denne skjorte, fra PartTwo, i noget tid. Det var kærlighed ved første blik, men da jeg undersøgte hvad den kostede, så mistede jeg modet, for så mange penge vil jeg altså ikke give for en skjorte.
Det var faktisk denne skjorte, bare med blå og koral farvet mønster jeg forelsket mig i, se den HER. Jeg har holdt lidt øje med Trendsales om den nu en dag skulle komme frem, og wupti, så forleden dag var der en der havde denne her tilsalg, og jeg fik den til under halvpris incl. fragt, så slog jeg altså til 🙂
Og i går lande smuksakken så i min postkasse, og den er lige så fin som jeg havde håber. 

Jeg havde ikke fortalt manden om skjorten, jeg havde den så på da han kom hjem, og han var vild med den, så det var jo bare endnu mere fedt 🙂

Jeg må indrømme, at jeg stadig holder øje med skjorten i den anden farve 🙂

Hvilke stykke tøj har du sidst købt?