Julen er veloverstået – den har budt på god mad, masser af snoller, gode gaver og hyggestunder med familien. Alt i alt en rigtig rar og hyggelig december måneder. Og det er derfor jeg sætter så meget pris på december måneder. Jeg har igennem årene hørt mange udtalelser om, at de ikke kan forstå hvorfor december skal være så opreklamere,t og vi burde hygge os lige så meget de 11 andre måneder af året. Men gør vi ikke også det? Jeg synes vi i vores familie og vennekredsen er rigtig gode til at huske at hygge os hele året, men det er bare på en anden måde, med en anden stemning end i december. Jeg er mega stor fan af december og julen og synes at denne måned indbyder til mere intens hygge. Måske det er en god kombi af vejret, julepynt og ikke mindst den lysfest som jeg også oplever december måneder er. At gå ned af vejen og kigge på alt det lyst folk er gode til at sætte op – jamen jeg har ikke ord for hvor hyggeligt jeg synes det er. Men lysfesten, julestemningen og hyggen er snart forbi for denne gang. Nu kigger vi frem mod nytårs aften… Vi har endnu ikke fået pakket julepynten ned og det bliver den heller før efter nytår og det er der en god grund til ☺️

For igen i år har vi valgt at tage væk til nytår – i sommerhus, hvor vi ikke skal tænke på praktiske- og renoveringsrelateret opgaver, men bare være! Jeg elsker det! Her er der tid til en ekstra kop kaffe med mælk. Og hækle tid. Her gro mine tanker og mine ideer til nye spændende og kreative projekter. Her gro tanken om jeg mon skal giver mig selv muligheden for en dag at gøre endnu mere ved det der hækleri, som jeg drømmer om skal fylde endnu mere i mit liv. Lige nu er det bare tanker, men måske en dag?!

Nå men man skal jo huske at sætte pris på nuet, og jeg er så glad og stolt af at når jeg møder ind på arbejde den 4. jan. Så er det som fast medarbejder i verdens bedste Myndighedsafdelingen – jeg er mega stolt og glad for at der kan falde lidt ro arbejdssituationen, det gør det meget nemmer at være i nuet ?