SÅ kan vinteren bare komme an – nej okay den må gerne lige vente lidt endnu. Jeg har lige set vejrudsigten i aften og det bliver ret godt vejr den kommende uge, hvilket gør det lidt mærkeligt at sidde nu og lave et indlæg som ligger op til kulde og varmt tøj. Men det er jo nu man skal i gang hvis man skal nå det, (læs: jeg skal nå det) for det er som vinteren altid kommer bag på en, og at de “varme projekter” først er færdige på den anden side af vinteren – MEN IKKE I ÅR!!!
Denne hue er en fejl 🙂 altså på den måde, at jeg har lavet fejl i mønsteret. Det var meningen jeg ville strikke en hue til Aksel ala “Mary-huen”. Jeg er gået ud fra opskriften fundet hos Selvstrik.dk, men en gentagende fejl (jeg lavede) dannede dette mønster, som også er fint, men ikke det rigtige 🙂 jeg må prøve igen 🙂 Jeg har lavet den ret lang, så den falden lidt ned bag på hans hoved, sådan lidt baggy 😉

Pind: 4 – Garn: Peruviansk highland wool – grøn mel. 801 + støvet grøn 257

SONY DSCSONY DSC