Retro ting er vædldig populære, det har I vel opdaget 🙂 Men det har altså ikke rigtig fået lov til at indtage vores hjem, ikke sådan rigtigt. Vi har enkelte småting hist og pist, men det er ikke retroting der definerer vores hjem og indretning. Men denne skønhed har fået en centralplads i vores hjem, og vi er begge enige om, at den er vild sej. Thomas kom i tanke om at den stod på hans forældres loft, så vi fik den hjem og ordnet den. Hold op det er hyggeligt, og den lækre lyd, og den knitren sådan en LP den laver, det er bare så hyggeligt! Jeg har minder fra min barndom med sådan en LP. Jeg havde en Krumme LP, som jeg husker jeg hørte temmelig meget 🙂 Og så husker jeg at mine forældre havde Shu bi dua på LP.
Vi var straks ude og købe noget musik – der findes faktisk en masse godt musik på LP.

Har du LP-minder eller har du selv retroting i dit hjem, som du har minder om fra din barndom?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC