Jeg føler mig virkelig dansk i skrivende stund, når indlægget handler om vejret, mere dansk kan det næsten ikke blive 😉 Men hvor hulen bliver sommeren af. Vi er gået ind i vores 3. og sidste ferie uge, og det er sgu ikke noget at råbe hurra for. Når men alt i mens jeg prøver at overleve i alt vores byggerod (jeg har godt nok haft nogle lorte dage), så har der været plads til at omdanne nogle af havens gaver. Det er jo en ældre have vi har overtaget, ikke så vedligehold hvad bærbuskene angår, men de har tiltrods for det givet en del bær. Jeg har indkøbt en lille notesbog, som jeg har besluttet mig for at notere i, hvor meget haven har givet os i år og fremadrettet giver, så jeg kan huske og se den, forhåbentlige, udvikling der vil ske med tiden.

Hvilke buske og andet lækkert og ikke mindst nemt har I i jeres haver?