En tur ned af gågaden i Wernigerode, og wups så var der sørme en lille garnbutik ved navn Glas-In-Shop. Ind med mig og lure.
Butikken var en sjov en af slagsen, synes jeg. De solgte tekstilgarn, lyskæder og glas med billeder i.
 
Men vigtigst af alt, de havde garn. Tekstilgarn, også kendt som Zpagetti garn. Nu har jeg ikke selv haft RibbonXL i hånden, men jeg tror det minder meget om dette, da det er tyndere end Zpagetti garn, og til forskel fra Zpagetti garn, men lige som RibbonXL, så kom dette i en fast farveskala.
Som I kan se på billedet, så var der mange meget fine farver, og det var svært at vælge, og endnu svære fordi det var ret billigt. Der er omkring 500 g. i hvert nøgle, og koster 5,5 euro pr. nøgle.
 
Mine planer med garnet er i første omgang et par hænge kurve, og så må jeg se hvor meget der er tilbage, og hvad jeg finder på at lave.
 
 
Der var alle regnbuensfarver.